torstai 4. elokuuta 2011

Päivän piriste

Elikkäs uusi perheenjäsen piristää päivääni tänään!
Jokin aika sitten valittelin pesukarhuperheestä joka oli myyty loppuun, ja yksinäisestä vauvaparasta. No, tätä vauvaa en saanut mielestäni (se on niin SÖPÖ), ja päätin ostaa pesukarhuvaavin heti kun voin.
Tänään sitten tienasin jälleen ovenavauksella, ja kun olen itselleni luvannut että ovirahat menee harrasterahastoon, niin 1+1= 2.
Iltapäivän jahkasin jaksaisinko lähteä pyöräillen kauppaan (6km suuntaansa), kun jalkakin on kipeä. Miehen tultua kotiin ja vinguttua turhasta pari tuntia ärsyynnyin valitukseen ja siihen ettei mikään mitä tein onnistunut. Niinpä päätin lähteä lenkille, ja katsoa josko jossain onnistaisi.
Ja kuten kuvasta näkyy, oli minulla edes jossakin onnea tänään! Tämä (ja suklaapatukkatarjous) pelastivat iltani! Ja nyt on hyvä syy ostaa pesukarhuperhe, isovanhemmat, lelumestari tai vaikkapa kaikki.. XD

2 kommenttia:

  1. Nyt jäi häritsee: mitä on ovirahat? :D Miten ovenavauksella tienaa?

    VastaaPoista
  2. Asutaan LOASilla, ja niillä on tämmönen talonvanhin-käytäntö. Mies on tän mein yhtiön talonvanhin ja hommiin kuuluu mm. ovenavaus (sillon ku ollaan paikalla), jos joltain unohtuu avaimet, niin soittoa meille,avataan yleisavaimella maksua vastaan. Ja meillä se joka vaivautuu aukomaan saa pitää rahat. :D

    VastaaPoista