perjantai 23. huhtikuuta 2021

Supermarket ja kissaperhe käytettynä


 Shoppailin jälleen tori.fi:ssä, ja löysin lähialueelta hyvännäköisen supermarketin + kissaperheen melko edullisesti. Maksoin tästä kasasta siis 30€ (ja tämäkin on tingitty hinta). Enkä oikein ole vakuuttunut teinkö kuitenkaan kovin hyviä kauppoja. Päällisin puolin mukana tulleet tarvikkeet näyttivät hyväkuntoisilta, ja olin toki tietoinen että esimerkiksi joitain pikkutavaroita, myyntitiski ja hylly puuttuivat, eikä se haitannut minua. MUTTA:

Viereinen Supermarketin kyltti puuttui myyntikuvista, eli se oli vähän "ekstraa". Mutta mitä ihmettä sen takapuolelle oikein on tapahtunut!!!!????? Ensin arvelin kyseessä olevan ehkä kalvoväriä, mutta päädyin tulokseen että se on sulanut/sulatettu! Ei auttanut liimanpoistaja, ja hieman mattopuukolla raaputin pahimpia kökköjä pois. Toki se on tuon kyltintakapuolella, ja kauppa tulee olemaan talon alla joten töhry ei näy.

Hedelmätiskin alapuolelle oli myös sattunut jotakin mystistä. Oliko sekin sulanut/sulatettu? Ainakin se oli lievästi tahmainen. Onneksi tämäkään kauneusvirhe ei näy.
Myös tiskin kyljessä on pieni töhry (sulanut?),joka näkyy ylimmässä kuvassa. Onneksi vika on pieni eikä haittaa minua.

En itse huomannut myyntikuvista (omaa huolimattomuuttani), että ostoskärryn toinen työntökahva on poikki, mutta sen pystyn luultavasti korjaamaan. Kokeilen tehdä kuumaliimalla siihen uuden kädensijan, tai ehkäpä mieheni voi printata sopivan palan...
Itse kauppa kiinteine kalusteineen oli ihan hyvässä kunnossa ja siisti. Muutama tarra hieman repsotti, mutta ne ovat helposti korjattavissa.

Setin mukana tuleva kissaperhe kuitenkin oli se, mikä sai minut tekemään ostopäätöksen, sillä kissat näyttivät hyväkuntoisilta ja vain pintalikaisilta. (Tässä asiassa osuinkin oikeaan.) Toki sisko-kissalle ei ollut vaatteita, mutta se ei ole minulle ongelma. Teen kissoista kuitenkin ihan oman postauksensa. Samoin esittelen supermarketin kunnolla kunhan saan osat siistittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti