tiistai 16. maaliskuuta 2021

Tutkielma tuplahahmojen eroavaisuuksista, osa II

 Tässä tutkielmaseni toisessa osassa tarkastelen Sylvanian Families -hahmojani, joita minulla on kaksin kappalein, ja selvillä eroavaisuuksilla (muutamia vauvojahan minulla on tuplaten, mutta ne ovat niin samanlaisia ettei niissä oikeastaan ole mitään ihmeellistä). En myöskään tutkaile eri muotilla valmkistettuja tai erivärisiä isä-ja äiti-hahmoja.

Tein myös hieman taustatutkimusta noista erilaisista käsisitä: "Tarttuvat" kädet ovat  Flairin UK versioita ja tasaiset Epochin UK-versioita.

1. Aslana ja Asparagus 

Aslana on hieman pidempi kuin Asparagus, ja hänellä on isommat silmät.
Aslanan juovat ovat tummemmat ja nenä on myös isompi ja tummempi. Asparaguksella on kuitenkin isommat jalkapohjat ja pidempi häntä.
Lisäksi Asparaguksen kädet ovat leveämmät, eli hänen käsiinsä saa laitettua isompia tavaroita.

2. Emilia ja Freya

Molemmilla tytöillä on litteät kädet, mutta Emilian jalkapohjat ovat hieman isommat. Emilialla on myös tummemmat korvanpäät.

3. Serafina ja Stella
Nämä kaksi eroavat toisistaan oikeastaan vain oikean käden kohdalla; Serafinan käsi on kääntynyt hieman ylös. jotta hän voi pidellä Williamia kädestä. Muuten molemmilla on litteät kädet.

4. Teri ja Fionella
Suurin eroavaisuus on jälleen käsissä: Terillä on tarttuvat kädet ja Fionellalla tasaiset.
Terin nenä on isompi ja tummemman vaaleanpunainen. Näillä kahdella myös vaatteet ovat huomattavan paljon samannäköiset.

Jossakin välissä voisin tehdä jonkinlaisen postauksen myös perheistä, joiden jäsenet  ovat erinäköisiä keskenään (siis ihan tehdasvalmisteisina), tai vaatteista, sillä joillakin on samanlaiset tai samasta kankaasta tehdyt vaatteet. Mutta sitä päivää odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti