sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Sylvanian Families Cosy Cottage


 Sylvanian-rakennukset ovat tosi söpöjä, mutta aika pieniä sisältä. Lisäksi ne vievät paljon tilaa ja ovat kalliita, mikä onkin ollut syynä etten ole aiemmin yhtään hankkinut. Löysin kuitenkin Torista vitosella Cosy Cottagen, ja koska myyjä asui ihan lähellä, niin päätin tehdä kaupat.
Talo on tosi hyvässä kunnossa, vain tikkaat puuttuvat. Alunperin mietin että jos pinnat ovat huonot, niin sen voi aina maalata. 
Mukana ei tietenkään tullut huonekaluja eikä Freyaa, jotka tässä aloituspakkauksessa on ollut mukana, mutta en sitä odottanutkaan. 

Talo on ilmeisesti vanhempaa Cosy Cottage -mallia, koska siinä ei ole yläkerrassa ovea. Talossa on siis kaksi kerrosta, ja tuon yläkerran lattian saa irrotettua ja laajennettua alakertaa. Tai sitten sen voi kääntää jolloin sitä voi käyttää pihana.
Mikäli olen ymmärtänyt oikein, tämän talon voi myös yhdistää erilaisiin kauppoihin niin, että talo tulee kaupan yläpuolelle. Jos asia on todella näin, voisin ehkä hankkia jonkun söpön putiikinkin...

Lattia irrotettuna
En ole vielä päättänyt mikä perhe tähän mökkiin muuttaa, mutta luultavasti jokin vähän pienempi perhe, koska tilaa ei ole ihan hirveästi.
Minua kävi kuitenkin ahdistamaan, ettei minulla ole tähän taloon huonekaluja, joten päädyin tilaamaan jotakin, ja ehkä hieman uusia hahmojakin... No, koska blogi täyttää 10 vuotta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti