tiistai 27. syyskuuta 2011

Ulko-ovi vihdoinkin siellä missä pitääkin!

Yläkerran huoneesta
Viikonloppuna olin ahkera, ja sain kaikkien huoneiden ikkunanpuitteet sisäpuolelle valmiiksi, ja liimattua paikoilleen.
Oli siinä mittailussa, leikkaamisessa ja maalaamisessa, värien valitsemisesta puhumattakaan, hommaa. Tehdessä oli kuitenkin yllättävän hauskaa ja puitteet onnistuvat hyvin.
ulkopuolelta
Ovi taloon on ollut valmiina jo ties kuinka kauan, samoin saranat. Paikalleen laitto oli vain jäänyt, kun mietin millä saranat kiinnitän. Kaikki ruuvit olisivat olleet liian pitkiä sellaisinaan ja vaatineet karmien tyoman lisäpaksuuden... Nyt kun minulla on käytössäni liimapistooli, sillä oli helppo liimata saranat oveen ja seinään! Jahkailua tuotti vain paikka mihin saranat kiinnitän. Kätevimmät ne olisivat olleet oviaukon ja oven välissä, mutta silloin ovea olisi pitänyt kaventaa huimasti. liimasin saranat sitten ulkopuolelle, vaikka sisäpuolella ne eivät olisi olleet niin näkyvät.
Karmit teinkin saranoiden ympärille, ja harkitsen vielä saranoiden peittämistä samanmoisilla listoilla...
Oven nupit ovat puuhelmiä, jotka maalasin akryylivärillä tummansinisiksi. Ne onnistuivatkin kivasti. Itse oveen ja/tai karmiin olen ajtellut vielä maalata jotain koristusta, sillä ne ovat jotenkin synkät. Hyviä ideoita otetaan vastaan! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti