perjantai 23. syyskuuta 2011

Askartelu-into iski!

Taidetta seinille!
maalatut laatikot ja uusia kirjoja
Viimeaikoina on taas ollut inspiraatiota väkerrellä jos jonkinmoista pikkutavaraa. En ole kuitenkaan jaksanut kuvata tuotoksiani, kuin vasta nyt (etäpäiväthän on tarkoitettu juuri tähän?), ja jotain saatoin unohtaakin tästä postauksesta...
Tauluista tein osan valmiiksi koulussa alkuviikosta, ja osan vähän myöhemmin kotona. Kehykset ovat värikkäitä askartelutikkuja sponsored by koulu.
Eilen illalla puolestaan inspiroiduin maalaamaan koristeet siniseen lattikkoon, josta tulikin oikein kiva. Ja koska maalaaminen oli kivaa, niin maalasinpa lelulaatikon ulkoreunat oransseiksi, ja sisäpuolen vihreäksi (joka ei nyt näy kuvassa kun laitoin laatikoihin kirjoja).
Laatikoiden valmistuttua tajusin että Villa kissanmintun olohuoneeseen on myös tehtävä kirjoja. Niinpä kaivelin muutaman kuvaston ja leikkasin mattoveitsellä ne sopiviksi. En kuitenkaan ehtinyt ihan kaikkia pällystää, joten jatkoin hommaa aamulla.
Tämä aamu vierähtikin sitten tuota viereistä lipastooa tehdessä. Materiaaleina on tulitikkuaskit, sekä kissanruokalaatikkopahvi. Vetimet ovat valkoisiksi maalattuja askartelutikkuja, ja jalkoina on valkoisiksi maalatut helmet. Lipasto on maalattu akryylivärillä. Väriin olen kyllä erittäin tyytyväinen.
Tämä lipasto päätyy luultavasti Villa Kissanminttuun, jahka talo valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti