perjantai 17. kesäkuuta 2011

"Valmista"

Eilen iltapäivällä aloittelimme talon kokoamista, ja aikaa vierähtikin puoliolleöin, ennekuin lopetimme. En jaksa enempää jaaritella, ja tässä tapauksessa kuvat kertovat varmaan enemmän, joten kuvia kokoamisen vaiheista:

Oikea puoli:





Vasen puoli:


Kuten kuvista huomaa,talo ei kuitenkaan tullut vielä ihan valmiiksi. Kattom puuttuu vielä, samoin saranat, sillä tänään maalasin talon uudestaan. Ikkunoiden umpeen teippailu oli rassaavaa hommaa, mutta valmista tuli, ja lukaali kuivumassa.


Eilen illalla sitten sain katot naulattua kiinni. Siinä oli vähän hommaa, varsinkin oikeanpuolimmaisessa, koska 4mm:n vaneri on aika ohutta.
Saranat taloon päätinkin sitten liimata, koska tarpeeksi lyhyitä ruuveja ei taida olla olemassakaan, eikä minua houkutellut ajatus lisäpalan liimaamisesta saranakohtaan. Hyvin pysyy kiinni kontaktiliimalla.
Ovi on kuitenkin edelleen vaiheessa, maalaamatta ja saranoiden kiinnitys on ongelma. Ikkunat kaipaavat puitteet sekä ulos (tylsyyden takia) että sisälle (maalaus hiukan fuskasi).
Sisustus on myös vaiheessa, huonekaluja puuttuu paljon, samoin tekstiilejä. Verhotangot on olemassa, mutta kiinnitys on kysymysmerkki. Tämmöinen ikuisuusprojekstihan tämä on, mutta se oli ihan tarkoituskin...
esimakua huonejaosta
Kun huoneet sitten jossain vaiheessa valmistuvat esittelykelpoisiksi, täytynee laittaa niistä tarkemmat kuvat ja esittelyt.


2 kommenttia:

  1. Minä en lähtisi heti tekemään lisää kerroksia tähän taloon ennen kuin vanhat ovat valmiina. Kokoelmasi tulee luultavasti vain kasvamaan ja on erittäin todennäköistä, ettet saa jokaiselle hahmolle omaa makuuhuonetta tai edes sänkyä ;) Ja kun sisustat nukketalon valmiiksi, on kiva että jokaisessa huoneessa on hahmo tai kaksi.

    *ajatuksia*

    VastaaPoista
  2. Voi olla että pitää tehdä tämä ensin loppuun. Sitten saattaakin olla jo isompi asunto, jonne mahtuu toinen (ehkä isompi) talo... XD

    VastaaPoista