tiistai 21. kesäkuuta 2011

Sänkyaskartelua yms

 Vasemmalla kuvassa on muutama päivä sitten ompelemani tyynyt.  Pienet kukalliset ovat vauvoille. (Yksi kirkkaan vihreä vauvantyynykin löytyy, mutten jaksanut kuvata.)
Keltainen viltti on huopaa, ja reunat on ommeltu vihreällä langalla. (homman muistamiseen menikin vähän aikaa, mutta lopputulos on kelvollinen.)
Tänään olenkin sitten urakalla askarrellut sänkyjä lapsille, kun mies ystävällisesti sahaili sopivia kappaleita harrastuksessaan. Muutaman sängyn ehdin jo maalatakin. Abby ja Max ovatkin jo testaamassa oranssia kerrossänkyään, joka on myös lakattu. Muut maalatut kertsit ovat mustia, mutta ajattelin laittaa niiden päätyihin tapettia koristeeksi. Laitan niistäkin sitten kuvan kun ilmaantuvat...
Yksi sängyistä on pelkästään lakattu, ja jää sen väriseksi, vaikken henk.koht. vaalean puun väristä pidäkään. Myös Greta sai sängyn, jonka päällystin tapetilla, tai sängyn sivut väritin mustalla textmarkilla.
Aikas yksinkertaista malliahan nuo sängyt ovat, mutta taito ei riitä monimutkaisempiin, eikä sylvanian kalusteisiin ole varaa =( 
 Onhan näissäkin sängyissä vielä puuhaa, makuu-osiin on tulossa kankaat, ja luultavasti sen alle pehmuste. Ja tyynyt puuttuu kaikkien isompien lasten sängyistä. Samoin peitot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti