torstai 28. huhtikuuta 2011

Sälää


Neljän hengen astiasto
 Kuten edellisessä viestissäni mainitsin, olen etsiskellyt potentiaalista pikkutavaraa. Löysin mm. kauan sitten mummolta saamani posliiniastiaston, joka on juuri sopivaa kokoa pikkaraisille. Olin jemmannut sen yhteen laatikkon koska sille ei saamishetkellä ollut käyttöä. Astioissa on kauniit siniset kukkakuviot, ja kullatut reunukset.
Rouvien teehetki
Löysin myös muutamia kankaita ja nauhoja, joista tulee luultavasti vaatteita. Nauhoilla saa sitten myös sidottua verhot. Myös muutama katkennut iänikuinen helminauha löysi paikkansa  potentiaalisten tarvikkeideni varastoon, vaikken vielä tiedäkään mitä niistä tekisin, mutta keksin varmaan jossakin vaiheessa.
Tänä pääsiäisenä yllätysmunista ei valitettavasti tullut mitään projekstissa hyödynnettävää krääsää, mutta viime tai toissavuotinen skeittilauta päätyy pikkaraislasten käyttöön.
tik tak tik tak
Kuvan kellot ovat vanhoja (tavalla tai toisella rikkimenneitä) rannekellojani. Löysin kätköistäni vain kaksi, vaikka minulla niitä on ainakin kaksi lisää säästössä jossain. En ole kelloja viitsinyt heittää menemään, koska niillä on  tunnearvoa, ja osassa on hauskat kuvat (Esim. sinisen kellon taustalla on delfiineitä). Kelloista saa kuitenkin oivalliset seinäkellot taloon, sitten kun se joskus valmistuu. Tässä taas näkee ettei mitään "turhaa" ja risaa kannata heittää pois, sillä niitä voi joskus käyttää jossakin muussa tarkoituksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti