torstai 28. huhtikuuta 2011

KIRJOJA!!!

Kirjahylly ja kirjat. Taustalla tulevan olohuoneen tapetti
Minäpä olen tässä eilen ja tänään oikein ahkeroinut, eli etsinyt ja askarrellut kaikenlaista pikkusälää.
Eilen tein kuvassakin näkyvät kirjat vanhoista lehdistä. Päällystin ne erivärisillä papereilla, joten ihan kivoja niistä tuli.
Kirjahyllyn tein tänä aamuna, kun satuin siivotessa löytämään puisen laatikon (jossa on joskus muinoin ollut jotain askartelujuttuja). Laatikko oli potentiaalinen kirjahylly, ja hetken aikaa suunniteltuani kävin toimeen. 
Nallekarhujen lukuhetki
Maalasin kehikon mustaksi,mutta maali loppui ennenkuin pääsin hyllyihin. Hyllyt muuten tein kissanruokapakkauksen pahveista (on muuten hyvää kamaa askartelussa). Päällystin hyllyt mustalla paperilla, ja liimasin pikaliimalla kehykseensä. Lopputuloksena kiva kirjahylly.

2 kommenttia:

  1. Hieno on kirjahylly ja yms. Mutta viellä sellainen kysymys ,et kun noita perheen jäseniä muuttaa jatkuvasti lisää niin eikö talo ala täyttyä jossain vaiheessa ? Niin teetkö sitten lisäsiiven vai rakennatko kokonaan uuden tönön . Kesämökin vai kartanon ? Onko tämä tuleva koti joku modermia arkkitehtuuria edustava vai mikä on tyylisuuntaus ?( Vai onko ajatukset viellä auki ; katotaan nyt mitä tulee.)

    VastaaPoista
  2. Talossa on tällä hetkellä muutama huone tyhjillään, eli muutama mahtuu vielä tähän kartanoon asumaan. Talon (työstö)nimi on Pikkaraiskartano, eikä siihen oikein tehdä lisäsiipiä, kun se on semmonen avattava. Eli täytyy vääntää sit joku erillinen mökki, jos porukka lisääntyy liikaa. =)

    VastaaPoista