lauantai 3. heinäkuuta 2021

Grocery Market

 No, jälleen meille kotiutui tämmöinen rakennus, tällä kertaa ruokakauppa...


Siskoni löysivät tämän kirpputorilta kympillä, ja kysyivät tarvitsinko. No tietenkin tarvitsin! Tein toki ensin pienen tarkistuksen ja totesin että setistä puuttui "vain" kaikki ruuat, kassahihnan näyttö ja pankkikortti. Ei siis mitään kauhean olennaista, eli ihan 10 euron arvoinen löytö!

Kaupan voi asettaa alustalle joko niin, että sisätila on suurempi, tai niin että myös kaupan edessä on tilaa (en kuitenkaan tajunnut kuvata sitä niin päin). Rakennus oli kuitenkin melko helppo irrottaa, joten ehkä otan siitä joskus kuvan.

Edellinen omistaja ei kylläkään ole juuri ajatellut tarroja liimatessa kuinka ne kuuluisi olla, ja kaupan ovissa lukeekin sisäpuolella "welcome!" ja ulkona "thank you!". Myös markiisitarrat ovat viturallaan, mutta ei häiritse minua suunnattoman paljon.

Mukana tulleet tarvikkeet olivat siis kassa (jonka liukuhihna toimii oikeasti!), ruokahylly, kauppakassi, ostoskori, sekä aidat jotka näkyvät kaupan sisäkuvassa. Aidat saa siis irti.
En oikein vielä tiedä mihin tämän laitan. Se näyttäisi kyllä hyvältä supermarketin päällä, mutta toisaalta pikkutalo on marketin päällä kivempi. Tämän rakennuksen ongelma onkin se, ettei sen päälle saa oikein kunnolla toista rakennusta (tulevaisuudessa laitan kuvan tästä).

3 kommenttia:

  1. Ruoan luulisi olevan olennaista ruokakaupassa :D Mutta ei hätää, voihan sen maalata joksikin muuksi: https://www.instagram.com/p/CLwVDmnJRri/ & https://www.instagram.com/p/CLwVO5fJk6p/ & https://www.instagram.com/p/CLyujcWpaad/

    VastaaPoista
  2. XDDD Joo... onhan se ruoka aika olennainen osa ruokakauppaa... Mutta se ei ollut minulle tässäkohden dealbreaker (varsinkaan kun setin mukan ei tule ihan järjettömiä määriä) Ruokaa on onneksi tullut jonkin verran muiden settien mukanakin, mistä voi hieman lainalla tähänkin.
    Harkitsin kyllä aluksi tekeväni tästä vaatekauppaan laajennuksen, mutta tällä hetkellä pidän ruokakauppojani yhdessä isona markettina... Kunnes keksin jotakin uutta ;)

    VastaaPoista
  3. Nuo uudelleen maalatut rakennukset (muutkin kuin linkkien kohde) on yleensä tosi hienoja. MUTTA pelkään ettei oma lopputulos olisi kovinkaan hieno: Inhoan näet pohjatöitä eli pyyhkimistä ja hiomista, enkä ole kyllä mikään superhyvä maalaamaankaan. Toisaalta tämmöiseen second hand -rakennukseen ei harmittaisi kokeilla...

    VastaaPoista