torstai 1. heinäkuuta 2021

Fashion boutique

 Varoitan jo alkuun, että tämä postaus on hyvin kuvapainotteinen.


kuva pakkauksen sivusta
Kuinkahan monta Suklaapupu-isosisko Stellaa ihminen tarvitsee? Minä nähtävästi tarvitsen kolme, kaikki tosin eri vaatetuksella...

Tämä setti (pupu!) oli kuitenkin niin söpö, ja melko kohtuu-hintainen (18,90), niin tilasin sen. Pidän kovasti näistä kaupunki-sarjan rakennuksista, ja mukana tulee kivasti tarvikkeita.

Itse laatikkokin on ihana! Avausläpissä oli jälleen ohjeet mihin mukana tulleet tarrat kiinnitetään, ja takana kuvia erilaisista yhdistelyvaihtoehdoista.

Itseasiassa laatikko on niin söpö, että luultavasti säilytän sen. En yleensä säilö pakkauksia, mutta putiikin saa tarvittaessa kätevästi pakattua laatikkoonsa säilöön.

laatikon takasivu

Kaikki olikin hyvin pakattuna muoviin(ne sentään heitin roskiin).
Laatikossa tuli kätevä taustapahvi josta irrotin tarvikkeet varovasti ja teippasin viillot umpeen. Nyt se toimii kätevänä kuvaustaustana - elämän pieniä iloja!
Osa tarvikkeista tuli pöydille laitettuina, ja osa pakattuna erikseen.

Tarrojen liimaaminen osoittautui jälleen haastavaksi; aidan tarrat menivät ihan ok, kyltin hieman vinoon, ja aniliininpunaisten tarrojen paikka piti luntata pakkauksesta: isoin laukku.


Mukana tuli siis kolme eri kokoista ruskeaa pöytää, aniliini nojatuoli, kaksi käsilaukkua ja ostoskassi, kahdet kengät ja kaksi kenkä"telinettä". Hattuja oli myös kaksi, samoin vaatetelineitä, joista toisessa on hame ja paita toisessa saali. Lisäksi oli valkoinen rusetilla varustettu kaulakoru sekä vaaleanpunainen rannekoru. Näissä kuvissa näkyy myös putiikin seinään kiinnitettävä kyltti. Itseasiassa seinässä on kaksikin kohtaa mihin sen saa kiinni.
Eikä unohdeta puodin pitäjää: ihanaa Stella-pupua, joka tarvitsee kylläkin uuden nimen.


Putiikki ulkoa

Itse putiikki on ulkopuolelta ihanan koristeellinen, ja näyteikkuna on kultaisella koristeltu. Pidän erityisesti hauskasta kulmikkaasta muodosta ja liilasta tornimaisesta katosta. Lapseni nimesivätkin rakennuksen linnaksi.

Sisäpuolella tornikattoon voisi kiinnittää lampun, jos sellaisen omistaa. Kultaisen pylvään voi siirtää kaupan etuosaan. Ehkä sen päälle voisi silloin laittaa jonkin pikkurakennuksen? Myös aidan voi laittaa putiikkiin kummin päin vain tai ottaa pois.

Putiikin voi laittaa myöskin jonkin kaupparakennuksen tai vastaavan katottoman päälle (kokeilin supermarketilla, mutta se ei näyttänyt hyvältä). Pohjassa on myös koristeelliset "kattopaneelit".


2 kommenttia:

  1. Kaikki tuo 18,90€? O.O Onpa hyvä löytö!

    VastaaPoista
  2. En oikein itsekään meinannut uskoa että se todella on noin halpa. Toisaalta verkkiksestä löytää joskus joitain leluja todella halvalla muihin kauppoihin verrattuina...

    VastaaPoista