tiistai 30. maaliskuuta 2021

Moottoripyöräilevät pesukarhu -isovanhemmat

Löysin tämän setin sattumalta Torista, ja tinkasin sen neljäänkymppiin (postikuluineen).

Paketti oli avattu, mutta kaikki tavarat ja hahmot olivat avaamattomina (ja leikkimättöminä) kiinni omissa pakkauksissaan.

Tein hieman selvittelytyötä, eli tämä on vuodelta 2010, ja ilmeisesti tätä on saanut vain  Isosta-Britanniasta.

George ja Mildred ovat olleet pakattuina vuosikymmenen
Muistan halunneeni tämän jo silloin kun aloittelin blogiani, mutta en koskaan tilannut tätä, sillä se olisi tullut melko kalliiksi postikuluineen. Nyt maksoin melkolailla saman verran kuin mitä se maksoi (ilman posteja) alunperin uutena.
Hieman aluksi jännitin minkälaiset hankaumat pesukarhujen päässä olleet kypärät ovat jättäneet, mutta kypärät olivatkin hyvin helposti poisotettavat ja laitettavat. Eli mitään hankaumia ei ollut syntynyt.


En ole ollut kovin innoissani Sylvanian-autoista, mutta tämä moottoripyörä on todella komea! Siitä tulee mieleen Sydämen asialla -sarjassa (fanitin sarjaa jo teininä) olleet moottoripyörät.
Moottoripyörän tavarasäiliön sekä sivuvaunun etuosan saa avattua, ja sinne voi säilöä hyödyllisiä tarvikkeita. Ehkäpä George ja Mildred lähtevät lähiaikoina eväsretkelle...
Sivuvaunua ei kuitenkaan pysty irrottamaan pyörästä.

Pakkauksen mukana tuli pari taiteltavaa kirjaa, sekä kaksi karttaa, jotka siis olivat edelleen kiinni alkuperäisessä kehyksessään.
Toinen kirjoista on moottoripyörän huolto-opas, ja toinen maaseutu-opas. Molempien pienenpieni teksti on luettavaa.
Lisäksi oli arkillinen tarroja joka sisälsi nopeusmittarin pyörään, taitettavat ajokortit molemmille, moottoripyöräkerhon jäsenkortin sekä tarroja jotka voi liimata sivuvaunuun tai säilytyslaatikkoon. En kuitenkaan vielä osannut päättää mitä laitan mihinkin.

Setissä tuli mukana myös yhdet ajolasit
Paketissa oli myös ohjeet, kuinka matkustajan saa laitettua sivuvaunuun. Tyyli on kieltämättä hieman erikoinen... Ohjeissa neuvottiin myös kuinka ajolasit kannattaa laittaa kypärän alle, mutta siitä en nyt laittanut kuvaa, sillä lasit näkyvät oikein asennettuina alemmassa kuvassa.





1 kommentti:

  1. Onnea pesukarhuisovanhemmista! Itse asiassa tätä settiä on saanut Suomestakin ;)

    VastaaPoista