lauantai 13. huhtikuuta 2013

Piano ja ostoskori

Pianosta olen haaveillut jo kauan, joten kun tämä setti ihanine oravineen sattui silmääni, niin halusin sen oitis. Tyttö oravalle tuli mukaan myös tiara sekä belettitossut, jotka eivät tuossa alemmassa kuvassa näy vaikka jalassa ovatkin.
Huomasin kuitenkin, että kenkien jalkaan laittaminen on hankalaa ja kuluttaa nukkaa. joten kengät saavat minun puolestani jäädä koristeiksi.
Piano puolestaan on ihan täydellinen, koskettimetkin liikkuvat (tosin kaikki menevät kerralla alas mutta kuitenkin).
Oravien hännät olivat yllätys - en odottanut niiiden olevan ihan noin tuuheat, vaan enemmänkin furbanks- oravien häntien kaltaiset. Harmaa väri tekee oravista todella kauniit, ja myönnettävä on että vaaleanpunaiset vaatteet kruunaavat kokonaisuuden.


Tykästyin näihin Dappledawn pupuihin kun hankin maypole&dancers-setin. Poppylle oli kiva saada lisää perhettä, mutten kuitenkaan halunnut tilata normaali isä-äiti-sisko-veli -settiä, joten isoäiti lapsenlapsineen oli oiva vaihtoehto.
Vanhuksia (mikä siis tarkoittaa että hahmon mukana tulee silmälasit) minulla ei ollut vielä yhtään ennestään. Mummo onkin siis kiva lisä kokoelmaani. Mummo-pupun vaatteet ovat todella kivat, tykkään niistä erittäin paljon.
Setissä tuli lisäksi muutama ruokatavara (joita en myöskään omista liiaksi asti) oli plussaa. Myös tuo perässä vedettävä  kärry on aika hupaisa.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti