lauantai 25. elokuuta 2012

Postipaketin sisälmykset


Eilen oli mukava tulla kotiin rasittavan työviikon jälkeen, ja huomata että minulle oli tullut saapumisilmoitus. Kiiruhdin siis postiin noutamaan pakettini.
Paketista paljastui vajaa viikko sitten tilaamani sylvanian-hahmot.
 Cheerleader-setti on englantilaisen Sylvanian clubin jäsenyyden uudistamislahja, jonka valitsin lähinnä sen vuoksi että siinä tulee kettutyttö. Tuo pupukin on kyllä ihan söpö, ja kanihahmot ovatkin ihan tervetulleita kokoelmaani.

 Samalla kun uusin jäsenyteni tilasin samalla vaivalla tämän kauan tahtoo-listallani olleen "Lollipopman and dinner lady"-setin.
Lienee ihan turha mainita että tässä setissä tuo isä-kettu on se jonka halusin.
Koira-keittäjäkin on ihan söpö, varsinkin livenä. Ja kun tuon päähineen vialä ottaa pois, niin koira-rouva on ihan salonkikelpoinen.

 Pesukarhu ja kanootti oli pakko saada, koska pesukarhut ovat NIIN söpöjä, eikä lompakko anatanut myöten tilata niitä mottoripyöräileviä isovanhempia.
Pesukarhun (joka on isosisko-kokoa) mukana tuli siis kanootti ja melat, pelastusliivit, kiikarit, pari taiteltavaa kirjaa, eväskori, leipä, omena, lasi sekä pullo.
Nyt pitääkin varmaan kyhätä jonkinlainen lampi tai joki jossa tuota kanoottia pääsee käyttämäänkin...

 Myös tämä vessanpönttö oli tärkeä hankinta, sillä Villa Kissanmintussa ei pyttyä ole laisinkaan.
Pönttö -settiin kuului itse pönttö, sekä vessaharja telinenineen.
Tummanruskeaa versiota olisi saanut ihan Lappeenrannastakin, mutta se ei olisi sopinut jo olemassaolevaan lavuaariin. Tämä puolestaan sopii täydellisesti.

2 kommenttia: