tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tapetointi suoritettu

Eilen illalla sain vihdoin jatkettua tapetointiprojektin loppuun. En vain jostain syystä löytänyt aikaa jatkaa aiemmin.
En kuitenkaan voi sanoa olevani tyytyväinen lopputulokseen, sillä ainakin ylemmän kerroksen tapettien järjestys näin jälkikäteen katsottuna olisi voinut olla toinen.
Tarkemmin sanottuna punaraitainen ja sininen ruskeallaledellä olisivat näyttäneet paremmilta toistensa paikoilla. Mutta kun juuri noita tapetteja ei ole niin paljon että vaihtaminen onnistuisi. On siis tyydyttävä tähän.

Seuraava päänvaiva olisikin rustata ikkunanpuitteet, ne kun on helpompi laittaa ennen kasaamista. Niin, ja alakerran hopeiseen huoneeseen(alaoikealla) olen ajatellut puolipeneelit alalaitaan.

(muoto on oleellisinta tässä)
Ja sitten on vielä tämä: Viimeisin kattopala, jonka ylimenevä osa pääsee toimittamaan terassin tms. virkaa. Ongelmana onkin, etten tiedä miten sen käsittelisin (rappusia en jaksa edes vielä miettiä..). Musta terassi olisi synkkä, sininen- kuten muukin talo olisi tylsä, valkoinen ei ehkä sopisi, kuten ei puunvärinenkään.
Huonoja vaihtoehtoja on monia, joten jään odottelamaan kuningasideaa.

2 kommenttia:

  1. Mites olisi keltainen terassi? Sopisi hyvin kevääseen ja keltainen ja sininen nyt muutenkin sopivat yhteen. ainakin minusta. Makuasia...

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvä idea muuten, mutta kun keltaisesn ja sinisen yhdistelmä tuo mieleen ruotsin... Enkä ole mikään suuri keltaisen(kaan) ystävä.

    VastaaPoista