torstai 23. helmikuuta 2012

Aamupäivä sahan ja hiekkapaperin seurassa

Eli sain kuin sainkin piiskattua itseni jatkamaan ikkunansahausurakkaa. Kovin kivaa ei kuitenkaan ollut.
Hups, katkesi.
Viiden ikkunan tekemisessä katkaisin vain kaksi terää, yllättäen paksumpaa levyä sahatessa... No, lisäteriä oli, mutta täytynee ostaa tilalle lisää.
Sainpahan lopulta valmista, ja päätin jatkaa samoilla sotkemisilla;  hioa kaikki olemassa olevat kappaleet...

puolimatkassa...
Olen varmaan miljoona kertaa sanonut että INHOAN hiomista, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Pöllyä on edelleen nenä ja suu täynnä.
Puolivälissä urakkaa olin jo ihan kyllästynyt koko hommaan, mutta päätin jatkaa homman kerralla loppuun. (Ja lauantaina pitää imuroida niin homma piti kuitenkin hoitaa ennen sitä.)
Jaksoin siis lisäsiivouksen peloittamana hinkata palat pintakäsittelykuntoon (ja pyyhin myös hiontapölyn osista pois).
Viikonloppuna pääsenkin (toivottavasti) sitten maalailemaan ulkoseiniä ja petsaamaan lattiat!
Pintakäsittelyä odotellessa

2 kommenttia:

  1. No, hienosttihan sinulla näyttää edistyvän:). kumpa itsekkin osaisin tehdä talon... Ainakin huonekaluja osaan. isä lupasi hankkia minulle vaneria, että voisin tehdä huonekaluja,aijemmat nimittäin on tehty pahvista. Muutenkin tahdon tehdä yhden arkun, kun sain saranoita.. Käytätkö sinä vaneria huonekalujen tekemiseen, vai jotain muuta? Olisin halukkas tietämään, kun sinulla kuitenkin sen verran ohutta. Vaneri ei kai ole niin ohutta(?).

    VastaaPoista
  2. Käytän toisinaan huonekaluihin myös pahvia (esim. nohatuolit ja kehdot). Pahvi on vallan mainiota rakennusmateriaalia, ja sitä on helppo myös muotoilla.
    Suurin osa sängyistä on 4mm:n vaneria, jota myös suurin osa talon seinistäkin on. Muita kalusteita en kai vanerista ole tehnytkään... :0

    VastaaPoista