tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet suunnitelmat

Nyt on sitten vuosi 2012. Tuntuupa oudolta, aloittaa jälleen uusi vuosi kun edellisenkin alkamisesta tuntuu olevan vain hetki. Mutta hyvää uutta vuotta kaikille!
Pikkaraisten talo on aika täynnä, esimerkiksi saamani ompelutarvikkeet eivät mahdu kunnolla taloon, asukkaista puhumattakaan, joten ongelma pitäisi korjata jotenkin. Kolmas talo olisi kiva, muttei kovin hyvä vaihtoehto, sillä pöytätilaa on jo nyt vähän.
Niinpä olenkin suunnitellut taloon pari lisäkerrosta. Huoneita tulisi, ainakin tämänhetken suunnitelman mukaan, 15 lisää!
Talo siis laajenisi alaspäin, sillä kattohan on vino, enkä halua purkaa olemassa olevaa rakennelmaa.
Laajennusosaan - kellariin -  tulisi siis kaksi kerrosta, jotka korottavat nyt 45 senttiä korkeaa taloa noin 26 sentillä... Suuruudenhullua? =D
Erittäin huonosti nukutun yön aikana ratkaisin ongelman, jonka talon korottaminen aiheuttaa ovelle, tai oikeammin sen käytölle. Teen ovelle terassin, jolta on jonkinlaiset portaat alas, joten toista oveakaan ei tarvitse, jolloin huoneita pääsee käyttämään tehokkaammin.
En luultavasti kuitenkaan kiinnitä kellariosaa pysyvästi ylempiin kerroksiin, vaan teen siitä sellaisen että osat voidaan tarvittaessa erottaa.
Nyt pitää vaan saada mies taivuteltua sahaamaan paloja, ja etsiskellä hieman lisää tapetteja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti