sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Käväisinpä lelukaupassa...

No pakkohan se oli BR:ssä käydä, kun kerran oli alennusmyynnit, ja lienee turha edes mainita että tuli ostettua pari juttua, ja monta kivaa jäi ostamatta...
Kissoja vaihteeksi... <3
Eilen ostin siis kauan havittelemani Golightly silkkikissa-perheen (JOTA EN VOITTANUT JOULUKALENTERISTA!), sekä vaaleanpuna-asuisen Larkinin... Eli nyt minulla on niitä kaksi, toinen Danteille ja toinen Keatseille.
Silkkikissat ovat todella ihanan näköisiä luonnossa, ne ovat väiltään luonnonvalkoisia ja niiden korvat sekä kuono ovat ihan valkoiset. AIIVAN IHANOITA! Tykkään myös noiden vaatteiden värisävyistä.
Ja sitten tähän valituspuoleen... Tarjouksessa olisi ollut peuraperhe kympillä, mutta -yllätys yllätys- ne olivat kaikki jo menneet. harkitsin myös keittiönpöytä settiä, joka olisi ollut vitosen, mutta totesin etten tarvitse semmoista (jälkikäteen kyllä harmittaa etten ostanut).
Myöskin Bath time with mother-setti olisi ollut kympillä, mutta enää siihen ei sitten ollut laittaa rahaa (tai olisin toki voinut jättää toppatakin ostamatta...). Sanottakoon nyt kuitenkin, että selvisin kassalla alle kahdenkympin, joten olen lopulta ihan tyytyväinen näihinkin, olihan nämäkin alle puoleen hintaan (BR:n hinnoittelulla).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti