tiistai 10. tammikuuta 2012

Askartelun tuloksia

taustalla värejä joita käytin
Illalla päätin tehdä kerrossängyn samalla taktiikalla kuin Villa Kissanmintun parisängyn.
6mm:n rimasta jalat ja 4mm:n vanerista pohjat. Välipuut ovat taasen askartelutikkuja. Runko onnistui hyvin, ja pysyy kasassa kuumaliimalla. Lopputulos on siisti, jopa mieheni kehui.
Tämmöistä liilaa
Maalin väriksi ajattelin violettia. Tapani mukaan laitoin aluksi liikaa sinistä, joten laimentaminen sopivan väriseksi tapahtui valkoisella ja reilulla määrällä punaista.Itseasiassa kahta eri punaista, sillä ison putelin punainen oli aika tunkkaisen väristä. Kun väri oli vihdoin sopivaa, oli sitä aika paljon.
tämmöinen tuli
Sänkyyn laitoin taas suklaapaperi-patjat, jotka päällystin valkoisella kankaalla. Ainoa valkoinen kangas jota minulla sattui olemaan oli kyllä valitettavan karkeakudoksista. Mutta lopputulos on ihan hyvännäköinen.
Ompelin tänä aamuna myös tyynyt, jotka kerrankin onnistuivat siististi.
Ja koska tuota violettia maalia jäi järjettömät määrät yli, oli keksittävä jotakin minkä voisi maalata samalla värillä. Niinpä tein tuommoisen violetin lipaston kaveriksi. Sointuvat mielestäni kivasti yhteen.
Laatikostoon tuli raikkautta, kun laatikot ovat valkoiset, ja vetimet (haljennut puuhelmi) violettia.
Harmittaa kun menin sitten sähläämään kuumaliiman kanssa ja alempaan vetimeen tuli hirveä liimaklöntti...
Lavenderin ja Poppyn huone

1 kommentti:

  1. Vau! Tuli kyl tosi upee sänky. Millonhan mä jaksaisin tehä jotain nukkekotii... Tosin tässä on suuria suunnitelmia Nukkis nro. 2 suhteen, niistä sitten kun saan alulle ne. :D

    VastaaPoista