torstai 15. syyskuuta 2011

Pikkutavaroita

Posetiivi on kyllä aika hieno, ja sopivaa kokoa!
Sainpahan vihdoin kameraan toimivat patterit, joten oli mukava (vihdoinkin) kuvata nämäkin tavarat. Nämä ovat siis peräisin mummolasta, josta äiti ne minulle toi.

Keltainen reppu on ilmeisesti äitini vanha. Repussa ei olut nauhoja, joten laitoin siihen satiininauhaa olkaimiksi. Lopputulos ei ehkä ole ihan sellainen kuin toivoin, mutta välttää kunnes keksin paremman ratkaisun.
Sinisen laukun alkuperästä ei ole mitään tietoa, mutta se näyttää epäilyttävästi playmobilien laukulta. (Asia olisi helppo tarkistaa jos jaksaisin kaivaa playmobiilini sängyn alta ja vertailla - mutten jaksa). Laukku varmaan päätyy jollekin aikuiselle.

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava tuo posetiivi! Aivan loistava löytö siis, olisi kiva nähdä kuvia siitä, kuinka se sitten asettuu sylvanialaiskoteihisi :) Se olisi itseasiassa suunnilleen täydellinen kapine Kissalan kartanon salonkiin, oih ♥

    VastaaPoista
  2. Posetiivi hakee vielä paikkaa, mutta luultavasti se päätyy kulta-ruskearaidalliseen olohuoneeseen... Otan kyllä kuvia kun ehdin saada tavaroita järjestykseen.
    Mulla ei kyllä ole hajuakaan mistä tuo posetiivi alkujaan on peräisin, mummoni tuntien se on kirpparilöytö jostain useamman vuoden takaa, koska muistan leikkineeni sillä lapsena

    VastaaPoista