perjantai 15. heinäkuuta 2011

Väsyttää...

Saanko minäkin leikkiä?
No niin. Kuuhulluus on kivaa, eli viime yö oli aikas uneton: miljoona asiaa pyöri mielessä. Ja kun meinasin päästä uneen, pieni harmaaturkkinen purrr-ääniä päästelevä ystäväni päätti mennä tutkailemaan taloni sisustusta. Ja kuinka ollakaan, halusi hieman siirrellä pikkuesineitä ja asukkaita. Ja ihan vahingossa muutama tipahti lattialle. Oli ihan pakko kaivaa puhelin ja räpsiä muutama nopea kuva neidin leikkihetkestä. Tämän jälkeen katsoin viisaammaksi laittaa talon kiinni, ettei aamulla tarvitsekonttailla sohvan alla.
Ja sitten mieltäni vaivasi taas itse pikkarais-talo. Se ei ole edistynyt, sillä en tiedä mistä askartelisin siihen ikkunanpuitteet. Äitini ei löytänyt minulle askartelutikkuja, joten niitä tuskin on enää olemassakaan. Uusia en viitsisi ostaa. Verhotankoja en voi laittaa kiinni ennen kuin on ikkunanpuitteet, eikä minulla ole vielä selvää suunnitelmaa miten saan tangot seinään. Naulaaminen ei onnistu, ja kaikki ruuvit ovat liian isoja. Sinitarralla laittaminen on ehkä vähän kummallista... Hyviä ideoita otetaan vastaan jos jollakin sellaisia on.
Talon sähkötöiden ongelmista en olekaan tainnut vielä mainita. Miehen tilaamat ledit osoittautuivat  liian suuriksi, joten niitä tuskin voi käyttää talossa. En siis viitsi alkaa laittaa listoja (joiden materiaali on vielä vahän kysymysmerkki), jos saan jostakin vähän pienempiä ledejä tai päädymme laittamaan niitä isompia vain keittiöön ja olohuoneisiin.

2 kommenttia:

  1. Ikkunapielet tuottaa minullakin päänvaivaa. Ainut ratkaisu jonka olen keksinyt on ostaa valmista listaa askartelukaupasta tai nukketeloliikkeestä. Esim. balsaa moni käyttää, mutta se on ymmärtääkseni kallista.
    Jäätelötikut ja kahvitikut voisivaat olla sopivan levyisiä mutta niitä on vaikea saada ja varsinkin jäätelötikut ovat monasti todella huonolaatuista "puuta".

    Luulen, että ihmiset käyttävät ihan vain liimaa ripustaessaan verhotankoja seinälle. Tämä toimii varmasti hyvin, jos ei ole aikeissa vaihtaa verhoja enää. Jos taas haluat irrotettavat verhot ja tangot, voisit kiinniittää pikkuriikkiset koukut ikkunan yläpuolelle, johon tangon saa ripustettua. Verhotangoksi sopii hyvin kaupassa myytävät kertakäyttöiset coctailtikut tai grillivartaat. Päihin voi kiinnittää esim. pienet helmet.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ideoista Toukkero, taidanpa kysäistä isältäni löytyisikö häneltä jotain kapeaa listaa.
    Verhotankoja varten minulla onkin jo noita grillivartaita, ja pieniä koukkuja en ollut tullut edes ajatelleeksi. Täytyypä siis katsella millaisia löytyy.

    VastaaPoista