torstai 21. heinäkuuta 2011

Vanhoja sylvanialaisia

Osa toisesta kuvasta. Aika tutunnäköistä sakkia =)
Sain kuin sainkin kuvat skannattua, vaikka ongelmia tuottikin skannerin hitaus ja skannattavien suuri pinta-ala.
Sammakko kuvaa en viitsinyt skannailla kahdessa osassa, koska hahmot näkyvät siinä ihan hyvin. Lentokenttäkuva on kärsinyt hieman vauriota saumankohdalta, ja sen liittelin kylmästi paintilla. Harmittaa vain kun skannatut puoliskot sattuivat olemaan vähän eri kulmissa, joten liitoskohdasta ei tullut siistiä. Leikkaaminenkaan ei asiaa auttanut.
Yllä oleva kuva on osa lentokenttäkuvaa, ja haluan nyt vielä mainita etteivät kuvat ole minun ottamiani. Hahmot ovat hyvin paljon samannäköisiä kuin nykyään, ja kun kokonaista kuvaa tarkastelee, niin ainakin osalla siileistä on täysin sama garderoobi kuin nykypäivänä. Siis lähes 20 vuotta myöhemmin!
Kokonaiset kuvat löytyvät sivulta 90-luvun sylvanialaisia.

1 kommentti:

  1. Ihanaa! Kiitos kuvista! :)

    Vaikka kuvien ottaja oliskin ulkomainen niin luulen, että tässä kuvassa on Suomessa myytyjä hahmoja. Ei taideta nykyistenkään lelulehtien sylvanialaisia kuvata Suomessa.

    Olen nähnyt tuon possumuorin ja pandaisän kirpparilla, joten kuva viittaa hyvin vahvasti Suomen silloiseen sylvanialaistarjontaan. Tuo ankkaperhe olisi ihana löytää :)

    Siilit ovat vaatteiltaan samanlaiset, kuin nykyään, mutta itse hahmot ovat tummempia ja niillä on tummat, silmille tulevat piikit.

    VastaaPoista