tiistai 12. heinäkuuta 2011

Lomatunnelmissa

No, lomatunnelmissa on ainoastaan Keatsien perhe, joka viettää kesäpäivää rannalla. Asparagus on uskaltautunut järveen uimaan, Shelley lueskelee rannalla, ja Dylan on löytänyt meritähden...
Ihan kohtuu-onnistunut kuva, joka on tällä kertaa otettu ihan kamerlla, ja on mitä luultavammin mieheni ottama.
Lavastus ei kuitenkaan ole ihan tyydyttävä, sillä Shelley olisi kaivannut päivänvarjon, eikä minulla ole niitä drinkkisateenvarjoja missään tallessa! Olisin halunnut laittaa kuvaan myös pieniä simpukoita, muttei minulla ole kotona yhtään, enkä viitsinyt lähteä hakemaan 90km:n päästä vanhemmiltani.
Osallistuin tällä kuvalla muuten sylvanian fanclubin kesäkisaan (http://www.sylvanian.fi/#/fi/etusivu ) - tosin meinasi hermo taas mennä, kun sivusto vaihteeksi tökki. Todennäköisyys sille, että voittaisin uudestaan on hyvin olematon, mutta aina voi haaveilla siitä 3.-palkinnosta eli ketuista... Minun tuurillani voitan kuitenkin jonkun muun - jos voitan.
Sain tänään viimein päivitettyä blogini otsikkokuvankin, jossa poseeraa siis tämänhetkinen kokoelmani. Tylsyyden välttämiseksi värkkäsin myös erillisen sivun, jossa kaikki pikkaraiset ja sylvanialaiset ovat perheittäin. Sen pitäisi löytyä sivupalkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti