torstai 2. kesäkuuta 2011

Huh huh

väliseiniä tapetoituina
Eilen (ja tänään) tulikin ahkeroitua oikein kovasti talon eteen. Illalla tapetoin suurimman osan väliseinistä, ja niistä tulikin aika kivan näköisiä.
Tänään puolestaan hioin (vihdoin ja viimein) kaikki muut talon osat, ja ulkokuori sai sininsen maalin pintaansa. Kuvia en vielä ehtinyt ottaa, kun osat kuivuvat kerhotiloissa. Väri oli ehkä hieman liian... sininen(?) mutta sopii ihan kivasti.
Sain myös lattiapinnat petsattua ruskeiksi, ja laitettua tapetit vessojen lattioihin! Lattioista tulikin tosi kivan näköiset, koska väri ei ole liian tumma.
Yksi sisäkattokin, joka tulee ylimpään kerrokseen, sai pinnoitteen. Leikkasin suikaleita keltaisesta ja valkoisesta sillkkipaperista, ja laitoin ne vesi-liima-liuoksella kiinni. Ihan kivan näköinen tuli siitäkin.
Takapakkiakin tuli: huomasin että olin mitannut pieleen ylimpien kerrosten väliseinien kulman, joten niitä täytyy vielä vähän viilailla. Toivottavasti tapetit eivät mene muokkaamisesta piloille.
nukkumaanmenoaika

Lobelialle ja Clarellekin sain askarreltua tänään sängyt, ihan hyvin nekin taisivat onnistua. Lisäksi innostuin koristelemaan Claren sängyn lisäksi puusta tekemäni sängyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti