keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Fantit saapuivat viimein

No niin, nyt on postimyyntimorsian (ja lapset) saapunut perille. Ihanaiset fantit ovat tooosi hyvässä kunnossa, pikkuiset ovat niin karvaisia kuin melkein uusia olisivat. Äitifantilla on vähän nukka kulunut korvan takaa, muttei pahasti. Sain siis rahoille vastinetta, tai siis Noa sai. =)
Äiti Fantin nimi on Ellen, ja lasten nimet alkavat I:llä. Laitan kaikista henkilökohtaiset esittelyt, kun kaikki saavat vaatetta ylleen. Sen verran voin sanoa että kaksi lapsista on tyttöjä ja yksi on poika. Eli nykyiseen fantti-perheeseen kuuluu siis kolme tyttöä ja neljä poikaa, ja tietysti vanhemmat.
Koko fanttien perhe:äiti, isä ja 7 lasta.
Eilen oli porukoitten postilootaan kolahtanut myös sylvanianclubista odottamani pikkaraisvauva, joka paljastui nukkuvaksi pupu-tytöksi. (Semmoista ei vissiin saa ostettua mistään Suomessa.) Pupusta ei minulla valitettavasti ole laittaa nyt kuvaa, mutta senkin laitan kun saan sen kuvattua itse.

3 kommenttia:

  1. Mua muuten kiinostaa , mihin uskontokuntaan nää kuuluu? onko näillä jotain eettisiä arvoja elämässä ja eroavatko ne jotenkin esim. nallejen ja norsujen kohdalla ? siis helvetin tärkee tietää . Elävätkö ne sovussa , vaikka toiset kannattaisi jotain muuta järjestöä?

    VastaaPoista
  2. Musta tuntuu että koko kööri on kyllä ateisteja, tai ainakaan ne ei usko semmosiin juttuihin kun me. On eri lajeilla ainakin erilaiset persoonallisuudet. Nää kaikki lajit elää kuitenkin sovussa keskenään.
    Kerron kun joskus opin lisää näiden nukkapintaisten ystävieni edesottamuksista...

    VastaaPoista
  3. Sä oot niin ennalta arvattavissa , että sanot "NE on ateisteja " keksi jotain muuta joskus . TOIvonkin että Taloon muuttaa joku kauhee pakansekoittaja , riidan kylväjä / rikollinen , satanisti ,. Huumehörhelökin olis plussaa . HYvästi turvallinen Lapsuudenkoti . Ja olishan se kiva jos ne ottais jonkun herra-Puken jostain ojasta . Ja siitä tulis aivan uusityyppi . Sais puuhtaat vaatteet ja lämpimän ruuan edes kerran päivässä .

    VastaaPoista