tiistai 19. huhtikuuta 2011

Projekti edistyy vihdoinkin!!!

 Nyt olen saanut hommattua tapetteja seiniä varten, ja ne on aikas ihania!! Tässä hieman esimakua siitä millaisia tapetteja on luvassa. Minut tuntien ei ole mikään yllätys että monissa on raitaa...

Muttei siinä vielä kaikki, myös osa talon osista on nyt sahattu valmiiksi. Materiaali on paikoin vähän käyrää, mutta sen voi kai suoristaa, jos jaksaa. Työnlaatu saattaa olla paikoin vähän hutiloitua, mutta saa luvan sahaaja korjata virheensä.
Nyt pitäis sitte vaa piirrellä päätyihin ikkunoiden paikat, ja  hioa noita osia. Kokoamaan pääsee vasta sitte kun kaikki palaset on sahattu valmiiksi, hiottu, maalattu ulkoa ja ehkä tapetoitu.
Pitäisi etsiä taloonn saranat, sekä jonkinnäköinen "lukko", että osat pysyvät yhdessä. Myös ulkoseinän maali täytyy keksiä jostain. Sininen olisi kiva väri.
Homma ei siis lopu kesken, ja nyt jos tässä "lomalla" olis aikaa vähän harrastaa tämmöstä projektiakin.


2 kommenttia:

  1. Missä talon kokoaminen tapahtuu? Siainti?Onko joku tietty paikka mihin ei kissaparka ei saa tulla .( Pyhäalttari) , silläpä on tarkka nenä joka tietää kielletyt paikat . Pitäisi kysyä häneltä.

    VastaaPoista
  2. Talo kootaan luultavasti täällä meidän kotona, mut eka pitää tehä oville ja ikkunoille reiät ja maalata ulkoseinät ja välikatot. Ja Smirre EI tule siihen viereen ettei ole liimassa.

    VastaaPoista