keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Taloprojekstista

Nyt kun kaikki on esitelty, voisinkin hieman kertoa pikkaraisten taloprojekstista. Talon piirustukset ovat olleet valmiit jo muutaman viikon, mutta osien sahailemista ei ole vielä aloitettu, koska osat tulevat suurimmaksi osaksi hukkapaloista, eikä sopivankokoisia ole tainnut vielä tulla vastaan.
Sen verran voin suunnitelmia valottaa, että talosta tulee kolmikerroksinen, ja se on malliltaan semmoinen avattava, eli kiinni ollessaan talo on kokonainen. Kun sen avaa, siinä on kaksi puolikasta, joten sillä voi leikkiä. Huoneita tähän kartanoon tulee aikas monta, pelkkiä makuuhuoneitakin on 15. Kaikki eivät saa ihan omaa huonetta, muttei se haittaa, sillä niin tilaa jää myös mahdollisille uusille tulokkaille.
Talon sisustuksesta ei kuitenkaan ole vielä mitään varmoja suunnitelmia. Tarkoituksena olisi saada jostakin tapetinpaloja, joilla voisi seinät korsitella, lattia ja kattopintojen päällystäminen on kysymysmerkki.
Huonekalut täytyy myös suurimmaksi osaksi askarrella itse, luultavasti myös jostain pienistä hukkapaloista. Tillkkuja tekstiileihin löytyy varmasti helposti, joten se ei ole ongelma.

1 kommentti: